Üdv a Meleg Macik - Online Gay Video Chat és Társkereső / Gay Bears Hungary - Online Gay Video Chat and Dating Site
Navigáció
Friss Hírek
Meleg Macik
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi irányelvek
How it Works
Gyors keresés


Meleg Macik
1452900671

Kik vagyunk mi?

A Meleg Macik közösség egy kis csoportból áll, akiknek célja, hogy profi társkereső és közösségi oldalt hozzanak létre a főleg Magyarországi meleg srácok számára.

Mit nyújtunk?

A melegmacik.hu oldal minden szolgáltatása ingyenes!

Mint a legtöbb társkereső oldalon, itt is felregisztrálhat bárki, tölthet fel magáról képeket, akár erotikus tartalmúakat is.

Továbbá kedvenc zeneszámait és videóit is megoszthatja a többiekkel, rendszeresen olvashat, Magyarországon még újdonságnak számító online erotikus meleg képregényeket, nézhet meleg tartalmú anime filmeket, virtuális erotikus játékokkal töltheti el az időt, vagy video chat-elhet a video chat szobákban.

Nem csak levél küldésére van lehetőség, hanem a levelek mellé még file-okat is csatolhatunk, az online tagokkal mini privát chat ablakon keresztül beszélgethetünk vagy a Facebookon már ismert mikro csevegőt is használhatja minden tag, természetesen ingyen.
Hirdethetjük vállalkozásunkat, szolgáltatásainkat, kereshetünk / kínálhatunk albérletet vagy online munkát vagy egyéb terméket akár licitálós rendszerben is.

A melegmacik.hu oldalon eddig elsőként használt GPS kereső rendszer segítségével, lakhelyünktől akár 5-10 Km-es körzetben is kereshetünk online vagy offline tagokat, a rendszer alapban már a belépéskor megmutatja hány tag van most a "szomszédságunkban".

Ezeken felül, hangulatjeleket vagy ajándékokat is küldhetünk annak, aki számunkra szimpatikus,
Írhatunk saját blogot, létrehozhatunk privát vagy nyilvános csoportokat.... és sorolhatnánk még mennyi minden szolgáltatás van, (A rendszeres ingyenes filmletöltésekről nem is beszélve) amit a melegmacik.hu oldalon

mindenki ingyenesen igénybe vehet.

Amit várunk..

A fentebb felsorolt szolgáltatáskért mi is várunk minden tagtól egy bizonyos dolgot.

Mégpedig, hogy az oldal szolgáltatásait kulturáltan, a szabályok betartásával használja mindenki.
Moderátori politikánk szerint, nálunk nincs türelmi idő, a szabálysértőket IP alapján tiltjuk a legkisebb tiltás pedig 3 hónap.

Kérdések?

Minden kérdést és észrevételt szívesen fogadunk, a kulturált kérdésekre örömmel válaszolunk.


Mindenkinek kellemes időtöltést kíván a,

Meleg Macik csapat.